Verhuisassistentie

U wilt zelf verhuizen maar u kunt wel wat hulp gebruiken van een professionele verhuizer. Bijvoorbeeld voor het verhuizen van zware stukken zoals uw piano en uw buffetkast. Of misschien heeft u alleen een verhuiswagen met chauffeur nodig.

Ook dan is Joy2move uw ideale partner: u bepaalt zelf in hoeverre u uw verhuizing aan ons uitbesteed! In overleg met onze taxateur bepaalt u welk type verhuiswagen u wilt gebruiken en hoeveel verhuizers u wilt inzetten. De benodigde verhuismaterialen zijn bij de verhuiswagen inbegrepen.

Van tevoren wordt met u een uurtarief afgesproken voor de verhuisassistentie. Dit uurtarief is exclusief de voorrijkosten: deze kosten zijn afhankelijk van de afstand vanaf onze vestigingen. Ook deze kosten worden van tevoren met u besproken. Helder en duidelijk!

In verband met de Arbowetgeving en uw veiligheid en de veiligheid van ons verhuisteam verzoeken wij u rekening te houden met de volgende regels:

  • Piano’s, vleugels en andere exceptioneel zware stukken dienen vooraf gemeld te worden. Mits gewenst dienen hiervoor speciale hulpmiddelen ingezet te worden. Dergelijke stukken worden uitsluitend van en naar de begane grond verhuisd, tenzij anders besproken en overeengekomen.
  • Bij inzet van één of twee verhuizers met verhuiswagen gaan wij ervan uit dat het ingehuurde personeel ingezet wordt voor de belading en stuwing van de verhuiswagen: u dient er zelf voor te zorgen dat de te verhuizen goederen bij de verhuiswagen worden aangeleverd/afgehaald.
  • Het ingezette verhuisteam zal acht uur inzetbaar zijn. Na deze acht uur zal een toeslag van 30% op het uurtarief in rekening worden gebracht. Alle uurtarieven zijn inclusief de geldende btw. Tevens heeft het verhuisteam recht op één uur pauze per acht gewerkte uren, indien mogelijk verdeeld in meerdere pauzes.
  • Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De voorman van het verhuisteam heeft te allen tijde het recht om gevaarlijke omstandigheden met u te bespreken danwel te weigeren.
  • Betaling van de factuur dient binnen vijf dagen na de verhuisdatum plaats te vinden. U ontvangt de factuur per e-mail of per reguliere post.

Klik HIER voor een vrijblijvende taxatie met offerte of een prijsindicatie.

Op alle diensten van Joy2move zijn de algemene voorwaarden van toepassing.