Recensies

Reclame is goed. Reclame moet. En in een advertentie schrijven dat je de beste, goedkoopste of snelste bent is eenvoudig. Maar denkt de klant er ook zo over?
Hieronder vindt u een aantal getuigenissen van onze klanten. Dat zegt meer dan een advertentie.

Klik HIER voor een printbare versie van de recensies met de volledige teksten."Wij zijn recentelijk twee keer verhuisd met hulp van de mensen van Joy2move. Een deel van onze spullen moest uit en later weer naar de molen die nu in natuurgebied de Steendert (Ophemert) staat. Best een lastige klus met al die trappen en een deur die wat te laag is. De joy om te moven sprak uit hun hele handelen. Ze kwamen enthousiast binnen en een paar uur later was het varkentje gewassen. Volkomen schadevrij. Zelfs de oude eiken kast die we voor de schuur bestemd hadden, werd nauwkeurig ingepakt. Even een raampje demonteren en weer netjes terug plaatsen, verkeersbord opzij duwen, vrachtwagen door de binnenstad van Zaltbommel manoeuvreren, ze draaien er hun hand niet voor om. Kortom, goede verhuizers voor een redelijke prijs en dan ook nog met humor. Je zou er jaarlijks een ander huis voor regelen."

Rijna Rozendaal
Johan Cahuzak
Ophemert-Zaltbommel
Zaltbommel-Ophemert

 

"Ik zou gaan verhuizen van Uden naar Assen. Ik was 78 jaar en kon dat niet allemaal meer zelf. Ik wilde hun alles laten inpakken wat ik mee zou nemen maar ik moest nog beginnen met uitzoeken! Voor Ad was dit geen probleem. Ik zag ook best op tegen de verhuizing. Want ik zou wel hulp van een dochter krijgen, maar die kan ook geen gordijnenrails lampen, kasten etc. (de)monteren. Ook hier kon Joy2move mij helpen. Natuurlijk heb ik ook andere verhuizers laten komen en offertes laten maken. Maar Joy2Move was niet alleen het goedkoopst maar ik had het gevoel dat Ad van Oosten me begreep en prima doorzag waar de knelpunten voor mij lagen bij de verhuizing. In de weken voor de verhuizing heb ik keuzes moeten maken in de spullen die weg zouden gaan en die ik mee ging nemen. Ook hadden wij nog wel vragen over de verhuizing. Alle vragen die mijn dochter per mail stelde werden dezelfde dag nog beantwoord."

Netty
Uden-Assen

 

"Professioneel, vakkundig, flexibele, betrouwbaar, ontzorgend, concurrerende prijs en dit alles verweven met een vleugje humor. Joy2move, het bestaat echt in de wereld."

Jan*Marga - onze welgemeende dank voor de perfecte samenwerking
Vleuten-Nieuwegein

 

"Vanaf het allereerste contact hadden we een goed gevoel over Joy2Move en dat werd alleen maar beter toen de eigenlijke verhuizing van Ommeren naar Rhenen plaats vond. Zeer plezierig en vakkundig personeel tegen een alleszins redelijk tarief. Wij kunnen Joy2Move Verhuizingen bij iedereen van harte aanbevelen."

W. van den Heuvel
Ommeren-Rhenen

 

"Op de dag van de verhuizing hebben wij alle support van het team gekregen, het is een prima team. Wij kunnen jullie ook zeker aanbevelen voor een (stressloze) verhuizing."

Ed en Mieke van Veen.
Den Bosch-Den Bosch

 

"Ook de verhuizing zelf verliep heel soepel, netjes op tijd en een lift geregeld ivm 3 hoog zonder trap. De spullen werden gedemonteerd en ook op het nieuwe adres weer snel gemonteerd. Kortom voor ons was het op deze manier een zorgeloze verhuizing. Wat ook erg leuk om te zien was dat de mannen onderling er veel plezier in hadden. Wij vinden Joy2move zeker een aanrader (ook gezien prijs/kwaliteit) en bij een eventuele volgende verhuizing zouden wij ze weer bellen!"

Saskia van Trienen
Den Bosch-Vught

 

"Een superteam! Fijn dat ze even bij je thuiskomen om alles te bekijken en een goede inschatting te maken van de spullen. Daarna een offerte met een goede prijs! En toen de grote dag was aangebroken hoefde ik maar te knipperen met mijn ogen en alles stond al daar waar het moest staan. Ik kan Joy2move echt aanbevelen!"

Marlies Driessen
Nijmegen-Maashees-Overloon

 

"In zes maanden tijd heeft Joy2Move drie verhuizingen voor ons verzorgd. Iedere keer weer verliep het laden en lossen vlekkeloos. Afspraken worden nagekomen, altijd snelle en adequate reactie op mails en vragen en immer vriendelijk. De verhuizers zijn professioneel, belangstellend en gewoon aardig. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf waar persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan. Een aanrader!"

Joost en Sabine van Roijen
Houten-Houten
Nijmegen-Nijmegen
Nijmegen-Nieuwegein

 

"Allemaal vrolijke en beleefde mensen die gewoon plezier in hun werk hadden. Al met al zijn we blij met onze keuze voor Joy2move. Als we weer verhuizen zullen we zeker voor hen kiezen!!"

Arjan en Herma van Essen
Wageningen-Gouda

 

"Wat mij betreft - de naam 'Joy to Move' - is helemaal waargemaakt. Bedankt, boy's - ik zit nu nog te glimlachen. Dat is nou Aanpakken! Dat is nou Verhuizen! En u, lezer - doe maar!"

Willem Peter Hartgring
Nijmegen-Utrecht